tiistai 22. kesäkuuta 2010

Roki kylässä kesäkuu 2010Lotan veli Roki ja palvelijansa Johanna viettivät mukavat touhukkaat pari päivää kanssamme.

Vierailua edeltävänä päivänä olin vetänyt metsään kahdet verijäljet, joita koirat pääsivät aamupäivästä nuuhkimaan.
Ensimmäisenä valjastettiin jälkivarusteisiin Lotta. Innokkaasti liinassa vetävän koiran kuono nappaili hajuja vähän joka puolelta, emme pysyneet kauhean hyvin jäljellä ja jouduin aika paljonkin ohjaamaan koiraa, mutta lopulta Lotta löysi jäljen sorkalle.Rokilla meni haistelut ensikertalaisena oikein hyvin ja pienen harhailun ja ohjailun päätteeksi myös Roki paikansi muhevan saaliin.Mejäilyn jälkeen pidettiin lepotauko, jonka jälkeen uskaltauduimme takaisin sateiseen metsään tekemään hakuruutuja koirien kanssa.

Ensin oli vuorossa velipoika. Rokin damien noutamiset ja palautukset menivät loistavasti. Poika lähti suorilta hakemaan saalista, otti ne mukaansa ja palautti Johannalle käteen. En voinut kuin ihailla mutkatonta suorittamista!Lotta sen sijaan ei vieläkään tahtonut innostua dameista. Lähti kyllä etsimään vauhdikkaasti, mutta jätti damin paikalleen ja nuuski vielä ympäriinsä, oletti varmaan ihania variksia piilotetun tylsien damien sijaan. Vasta Johannan mentyä leikkimään dameilla Lotan eteen saatiin vaisu kiinnostuksen poikanen heräämään ja tuloksensa pari onnistunutta käteen asti palautusta ja lopetimmekin äkkiä vuoromme siihen.Hakuruudun jälkeen menimme vielä viskomaan dameja veteen ja Roki haki patukoita palavalla innolla, Lotan hakiessa prinsessamaisen hillitysti omansa.

Kylpytakit olivat kovassa käytössä koko vierailun ajanIllemmalla myös mahtienergialla ladattu Roki väsähti lopulta
Seuraavana päivänä paistoi vihdoin aurinko. Veimme koirat lyhyelle soutumatkalle. Molemmat koirat olivat tosi rentoja ja menivät välillä maaten veneen pohjalle.Toisella reissulla vesipeto Roki oli yksin matkassa ja sai hypätä veneestä ja uida rantaan. (Kuva Johanna Ojanen)Rähinäremmi jaksoi mellastaa miltei tauottaVälillä piti tosin pysähtyä mannekeeraamaanRoki innostui hyppimään laiturilta ihan itsekseenkin, Lotta sen sijaan sai hieman avustusta hyppäämisessä. (Kuva Johanna Ojanen)"Sinne se meni!"Rantaleijonat

SiskonpetiVielä yhdet poseeraukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti