tiistai 18. toukokuuta 2010

Mynämäki Wirmo Dog Show 16.5.2010Auringonpaahde jatkui vielä sunnuntaina Mynämäen näyttelyssä. Edellispäivän menestyksen ja tavoitteiden saavuttamisen jälkeen oli kiva ja rento fiilis lähteä uudestaan kisaamaan vaikka ensimmäistä kertaa jouduimmekin matkaamaan koiran kanssa kaksin ilman miehistä tukea ja hovikuvaajaamme. Onneksi Roki-Johanna ehti ja suostui ystävällisesti hoitamaan valokuvauksen. Iso kiitos siitä!

Junioriluokassa oli tällä kertaa 14 narttua.

Olin varautunut esittämään koiran maasta käsin, mutta nähtyäni tuomarin sijoittavan myös vapaasti seisottaneita, niin päätin kuitenkin esittää koiran vapaasti. Lotta toimi jälleen hienosti ja malttoi seistä kauniisti paikoillaan arvosteltavana
Juoksemisen kanssa oli samat ongelmat kuin lauantaina, maassa tuoksuvat namit käänsivät nenää väkisin alaspäin, mutta koira pysyi kuitenkin taas ravilla


Tuomarina toimi italialainen Manola Poggesi Arnetoli


Tuomarin arvostelu (ja vapaa käännös)

Feminine head
Nice expression
Good proportions
Correct topline and well carried
Well-set tail
Shows herself well
Moves freely
A little bit close behind

EXCELLENT

Feminiininen pää
Kaunis ilme
Hyvät mittasuhteet
Oikeanlainen ylälinja ja kantaa hyvin itseään
Hyvin asettunut häntä
Esiintyy hyvin
Liikkuu vapaasti
Hieman ahdas takaa

ERINOMAINEN

Suureksi ilokseni tuomari arvioi Lotan ERiksi ja koira sai jälleen vaaleanpunaisen nauhan ja minä taas hyvän syyn "voiton"tuuletukseen


Erinomaisena Lotta pääsi siten taas osallistumaan kilpailuluokkaan muiden ERI:n saaneiden kanssa. Tällä kertaa kaikki ihastuttavat Kultameren siskokset sekä viehkeä Nala olivat kilpailuluokassa. Tuomari juoksutti vielä jokaisen erikseen ja sen jälkeen karsi kisaajat kuuteen koirakkoon. Jännitys tiivistyi, kun kuuluimme taas "finalistien" joukkoon.

Jouduimme seisottamaan koiria tuomarin arvostelevan silmän alla, mutta nyt Lotalla loppui mielenkiinto touhuun ja jouduin jatkuvasti palauttamaan eteenpäin astelevan koiran paikalleen. Tuomari ei sijoittanut meitä neljän parhaan joukkoon, mutta olin todella onnellinen jo toisesta ERI:stä ja jännittävästä kisasta.

Lauantaina ostin Raumalta Lotalle ERI-ruusukkeen, mutta sunnuntaina ei ollut ruusukkeita myynnissä. Jotenkin tylsää, ettei ruusukkeita jaeta joka kilpailussa edes kilpailuluokassa sijoittumisesta ja ERI:n saatuaankin ruusuke tarvii lunastaa itse.

Lotta lumosi jälleen uusia jäseniä fanikerhoonsa


Roki-veljen ja Johannan sunnuntai sujui mahtavasti ja siitä tuloksena ERI 2.!


Kotimatkalle lähdettiin taas hymyssä suin. Kotona hurmaavan teinimissin vastaanotto oli todella iloinen.

4 kommenttia:

 1. Onnea vielä teillekin ERInomaisesta viikonlopusta :) Sitä kun ei liikaa voi hehkuttaa!! Joko kalenteri on täytetty kesän näyttelyillä?? Mihin olette seuraavaksi suuntaamassa?
  Kiitos vielä tosi paljon valokuvista jotka jaksoit laittaa tulemaan! Ja rapsutuksia Lotalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos =)

  23.5. Helsinkiin olen ilmoittanut. Kesäkuussa näyttäis olevan 2 ja heinäkuussa samoin 2 näyttelyä. Kesäkuussa alkaa vihdoin sitten VEPE-treenit!

  VastaaPoista
 3. Lotta kirjoitti...

  Roki menestyy ilman turkkiakin =) Ootteko tulossa johonkin seuraavista näyttelyistä?
  23.5. Helsinki
  12.6. Sauvo
  13.6. Raisio
  3.7. Forssa
  11.7 Karjaa

  Me ollaan ilmoittauduttu noihin. Niiden jälkeen onkin sitten GR-näyttely leirin yhteydessä.  ---->

  Me ei olla tulossa noihin mihinkään :( Meillä on Järvenpää+Närpiön näyttelyt reilun viikon päästä. Pori KV on sitten samana viikonloppuna mutta eri päivänä kun tuo Forssa mutta jätän sen Forssan väliin koska siellä taisi olla tuo Rauman tuomari H Stockmari joka ei nyt Roketista oikein tykännyt. Eli kesäkuu ollaan vaan kun ellun kanat :D
  Toisaalta ihan hyväki pitää vähä taukoo -->jää mahollisesti aikaa muuhunki kun koiruuksiin vaikka tiiän kyl et sormet syyhyy ko ei pääse minnekää menee.... Tuuttekos Pori KV??
  Myös Karjaa jää meiltä väliin kun olemme silloin kesälomareissulla :(
  Viimeistäänhän me nähdäänkin sitten leirillä. Ei siihenkään nyt enää NIIN pitkä aika ole. Ja sielläkin on sitten se näyttely johon täytyy muistaa ilmoittautua :) Eikös vain?

  VastaaPoista
 4. Juu GR:n näyttely onkin sitten tosiaan noiden jälkeen. Vielä en ole ilmoittautunut sinne.

  Ai Stockmari, iik. Sitten tulee paineita, että tykkääkö vielä Lotasta!

  No kai teidän lähellä on jotain mätsäreitä?

  Ei olla näillä näkymin tulossa Poriin.

  Leiriä odotellessa =)

  VastaaPoista