tiistai 29. maaliskuuta 2011

Talvivepepäivä 26.3.Salon Seudun Noutajien talvivepepäivä vietettiin aurinkoisella Kuusjoella Elisan ja Jarkon mailla. Osallistuin vepetoimikuntaan kuuluvana harjoituspisteellä avustamiseen = lähinnä osoittelin osallistujia kameralla, Rean ja Tiinan ohjatessa koirakoita. Enemmän kuvia tapahtumasta SSN:jien sivuilla

Harjoituspisteillä oli eri vepeliikkeisiin perustuvia tehtäviä. Esineen vienti, köyden vienti, "veneen" vetäminen, porttien läpitulot sekä tietokilpailu. Kaikilla pisteillä oli mukavasti hyörinää, silti toimikuntaan kuuluvatkin ehtivät hyvin vepeilemään koiriensa kanssa. Harjoitusten välissä tai jälkeen sai vapaasti virkistäytyä herkkuja notkuvan buffetpöydän ja grillin antimilla.Edu-tolleri harjoitteli jalka paketissa, eikä se menoa haitannut. Muutkin "pikkuketut" olivat tosi vauhdikkaita.
Tummanpuhuvat flätit ja labbikset olivat haasteellisia kuvattavia liikkeessä.Kultsut olivatkin sitten vähemmän hankalia harjoittelevalle kamerankäyttäjälle.Lotan TOKO-kaveri Rasmus.

Nala

EetuSitten hommiin.

Esineen vienti sujui oikein hyvin, mutta köyden viemisessä hankaloitin Lotan työskentelyä ojentamalla köyden aluksi väärin. Veneen (pulkan) vetäminen onnistui mainiosti.

Lotta tarkkaavaisena porttiharjoituksessa.


Tapahtuman päätteeksi palkittiin tietokilpailun ylivoimainen voittaja, Nina ja kakkoseksi tullut Merle sekä VEPE-asiantuntija Monica ystävällisestä osallistumisestaan. Myös haleja jaettiin innokkaasti. Joku taisi kuitenkin jäädä ilman syleilyä, kun toisilla taas tyyli oli vapaampi.


Tohinan hälvetessä Lotta päätyi Nalan ja Eetun kanssa vankilaan tarkoituksena riehua keskenään, mutta Nala ei pitänyt vapautensa riistämisestä ja sai kaverit ihmettelemään epätoivoisia pakoyrityksiään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti