maanantai 14. helmikuuta 2011

Perhetapaaminen


Helmi-äiti ja lapset Aida, Lotta ja Roki.

Katri ja Helmi & Aida (9,5 vko) sekä Johanna ja Roki viettivät kanssamme hyytävän koiramaisen viikonlopun nomeilun, trimmailun, valokuvauksen sekä hauskanpidon merkeissä. Yli -20°C pakkaset rajoittivat hieman ulkoilua, mutta koirat ottivat ilon irti sisätiloissakin.
Helmi

Aida

Lotta

Roki


NOMEILU

Katri ja Johanna vetivät nou/nome-treenit koko poppoolle. Helmi ja Roki pääsivät heti tositoimiin riistan kanssa, mutta MC Helkutin Lotta sai ensin lämmitellä dameilla ja vasta sitten varovaisesti siirryttiin jäisen variksen pariin. Kun Lotta viimein sai hakea variksen ja teki sen reippaasti, mutta rauhallisesti ja antoi linnun käteen kuin vanha tekijä, niin... tunne oli aika sanoinkuvaamaton! Oli ihan pakko halata (kyllä!) Katria, kun hän osasi niin hienosti opastaa ohjaamaan helposti kuumenevaa nuuskua. Lopulta sisällä vuoroaan odotellut Aidakin pääsi "harjoittelemaan" oikean riistan kanssa.HELMI
Helmi onnistui näyttämään useimissa kuvissa vajaaraajoittuneelta tai muuten omituiselta...AIDA
ROKI
LOTTA


Vastahakoinen trimmattava


ÄITI JA LAPSI

SISKO JA SEN VELIVELI JA SISKOSISKOTPERHEPOTRETIT

Tietysti piti ottaa myös kunnon ryhmäkuvat koiralaumasta. Kuvausapulaisilla piti kiirettä saada pikkuhauva pysymään isompien kera potrettikuvassa.2 kommenttia:

  1. Voi ei mitä kuvia <3
    Varsinkin tuo trimmauskuva on hyvä :D Lotta näyttää ihan siltä että meinaa just haukata Katrin ahteriin kiinni X)
    Oli kyllä ihana viikonloppu ja ihan nauru remahti kuvia katsellessa. Kiitos!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan teille loistavasta seurasta <3

    VastaaPoista